Dag vol spanning

Met OVpay kun je eenvoudig door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram en metro. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat alles uit jouw reis met OVpay haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Op deze route vind je een aantal attracties en activiteiten die je absoluut kippenvel zullen bezorgen!

Goedemorgen

Start in het avontuurlijke Duinrell

Duinrell is een geweldige plek voor mensen van alle leeftijden en daarom een perfect startpunt voor een opwindende dagtocht. Dit pretpark met zijn herkenbare kikkermascotte zorgt ervoor dat je alle kanten op wordt geslingerd! Duinrell biedt tal van spannende attracties, dus zelfs echte adrenalinejunkies zullen het park uiterst tevreden verlaten. De Falcon-achtbaan behoort tot de beste van Nederland, terwijl de Mad Mill en Waterspin je ook zeker vlinders in je buik zullen bezorgen. Voor de echte liefhebbers is er zelfs het Tikibad, het zwembad van Duinrell met 21 spectaculaire glijbanen!

Lees meer
amusement

Goedemiddag

Abseilen van de Euromast

Ben je op zoek naar een echte uitdaging? Verleg je grenzen en ervaar de hoogste abseil en snelste zip line in heel Europa! De Euromast, die bijna 200 meter hoog is, is een van de opvallende punten in de skyline van Rotterdam. Het idee om over de rand te stappen lijkt misschien gek, maar je kunt deze uitdaging zelf aangaan. Met de professionele crew ben je in veilige handen en kom je veilig beneden aan, maar de ervaring zal je altijd bijblijven. Bovendien is het een uitstekende manier om te genieten van een adembenemend uitzicht over Rotterdam van bovenaf.

Lees meer
adventure
Euromast abseilen Zoek de spanning op

Goedenavond

Scheur door het water met de Watertaxi

Ze zijn een vertrouwd gezicht op de waterwegen van Rotterdam: de geel-zwarte watertaxi’s scheuren met hoge snelheid voorbij. Naast een snelle en opwindende manier van vervoer van a naar b, kun je er ook een boeken voor een privérondvaart. Je kunt bij elk Watertaxi-dok in de stad aan boord gaan en vervolgens de duur en route van de tocht afstemmen met de schipper. Er zijn ook tochten beschikbaar op oudere, klassieke watertaxi’s, hoewel deze alleen geselecteerde locaties in het stadscentrum bedienen.

Lees meer
boat
Zoek de spanning op met de Watertaxi

Hoe het werkt

In- en uitchecken met je betaalpas gaat op dezelfde manier als met je
OV-chipkaart. Hieronder leggen we het stap voor stap uit.

Stap voor stap

  1. Hou je betaalpas, creditcard of mobiel tegen de kaartlezer of het poortje en je bent ingecheckt.
  2. Stap je uit? Dat gaat op dezelfde manier. En met dezelfde pas als waarmee je bent ingecheckt.
  3. Je betaling gaat automatisch. De volgende dag zie je het bedrag in je betaaloverzicht met de omschrijving NLOV. En de prijs? Die is hetzelfde als reizen met je OV-chipkaart.
  4. Wil je de reiskosten van een bepaalde dag bekijken? Download dan de app of voer de 14 cijfers en letters die achter NLOV staan en het afgeschreven bedrag in op deze pagina.
De antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!