Gezinsvriendelijke avonturen

Met OVpay kun je eenvoudig door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram en metro. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat alles uit jouw reis met OVpay haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Op deze route vind je een aantal attracties en activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin!

Goedemorgen

Start je dag in het Dino Experience Park

Begin je gezinsvriendelijke dagtocht bij het Dino Experience Park, een geweldige plek voor alle leeftijden. Zodra je het park binnenkomt – gemakkelijk bereikbaar met de bus via OVpay – word je omringd door levensgrote dinosaurussen die tot leven lijken te komen. Naast deze indrukwekkende figuren biedt het park diverse activiteiten zoals goud zoeken, ontspannen in de Dino Cinema, sporten in de Dino Gym, en plezier hebben in de Jump Zone. Voor de liefhebbers is er ook een mini-golfbaan op de prachtige Jurassic Golfbaan.

Lees meer
amusement
Dino Experience Park Tourist Day Ticket

Goedemiddag

Beleef het Archeon

Verken de Nederlandse prehistorie, maak kennis met de Romeinen, ontdek onze verzameling archeologische vondsten uit Zuid-Holland en dompel jezelf onder in de Middeleeuwen. Stap terug in de tijd en ontdek hoe het leven honderden en duizenden jaren geleden was. Archeon is een historisch themapark waar onze acteurs onderwijzen en het leven uit vroegere tijden demonstreren. Alle tentoonstellingen zijn gebaseerd op archeologisch bewijs dat in Nederland is gevonden. Kun je je voorstellen hoe het zou zijn om in een van de perioden te leven die je hier tegenkomt?

Lees meer
history
Archeon Tourist Day Ticket

Goedenavond

Geniet van filmbeleving Omniversum

Deze bijzondere bioscoop is ontworpen om je mee te nemen naar een andere wereld. Omniversum is een breedbeeldfilmtheater in Den Haag dat spectaculaire films vertoont op een enorm koepelscherm. Door de grootte van het scherm en het uitstekende surround sound systeem beleef je hier de ultieme bioscoopervaring. Omniversum draait de hele dag door films, waardoor het gemakkelijk is om aan het einde van de dag een bezoek te brengen. De meeste films hebben betrekking op natuurthema’s en zijn daarom zeer geschikt voor gezinnen, wat een prachtige toevoeging is aan je dagje uit.

Lees meer
adventure
Omniversum Tourist Day Ticket

Hoe het werkt

In- en uitchecken met je betaalpas gaat op dezelfde manier als met je
OV-chipkaart. Hieronder leggen we het stap voor stap uit.

Stap voor stap

  1. Hou je betaalpas, creditcard of mobiel tegen de kaartlezer of het poortje en je bent ingecheckt.
  2. Stap je uit? Dat gaat op dezelfde manier. En met dezelfde pas als waarmee je bent ingecheckt.
  3. Je betaling gaat automatisch. De volgende dag zie je het bedrag in je betaaloverzicht met de omschrijving NLOV. En de prijs? Die is hetzelfde als reizen met je OV-chipkaart.
  4. Wil je de reiskosten van een bepaalde dag bekijken? Download dan de app of voer de 14 cijfers en letters die achter NLOV staan en het afgeschreven bedrag in op deze pagina.
De antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!