Prachtige panorama's

Met OVpay kun je eenvoudig door heel Zuid-Holland reizen met de bus, tram en metro. Deze provincie is tot de nok toe gevuld met spannende bezienswaardigheden, steden en attracties, dus dit kan een beetje overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat alles uit jouw reis met OVpay haalt, hebben we een aantal inspirerende routes samengesteld. Op deze route vind je enkele van de meest sfeervolle locaties om een mooie wandeling te maken!

Goedemorgen

Het polderlandschap van Kinderdijk

Start je dag met een bezoek aan de windmolens van Kinderdijk. Deze 19 authentieke molens uit de 18e eeuw zijn een uitstekend voorbeeld van de Nederlandse expertise in waterbeheer. Ze bieden een spectaculair uitzicht en vormen een schilderachtig en traditioneel Nederlands landschap dat absoluut een bezoek waard is.

Lees meer
Landmarks Created with Sketch.
Kinderdijk bezoeken Tourist Day Ticket

Goedemiddag

Maak een Spido Cruise

Rotterdam ligt slechts een klein eindje ten noordwesten van Kinderdijk en is een logische volgende bestemming. Een van de meest boeiende buitenactiviteiten die je in Rotterdam kunt ervaren, is een cruise met een van Spido’s boten door de indrukwekkende haven van Rotterdam, de grootste van Europa. Geniet van het majestueuze uitzicht op dit industriële en technologische wonder terwijl je de verfrissende zeebries door je haren voelt waaien.

Lees meer
boat
Spido Cruise Tourist Day Ticket

Goedenavond

Bestijg de Euromast

Op slechts een korte tram- of metrorit van de Spido-dokken vind je de Euromast. Deze indrukwekkende toren is meer dan 180 meter hoog en een van de iconen van de Rotterdamse skyline. Vanaf de top heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de hele stad en de omgeving. Bij helder weer kun je zelfs steden als Delft en Den Haag zien liggen. De Euromast is ook ‘s avonds geopend. Een perfecte plek dus om je dagtocht af te sluiten!

Lees meer
amusement
Euromast bezoeken Tourist Day Ticket

Hoe het werkt

In- en uitchecken met je betaalpas gaat op dezelfde manier als met je
OV-chipkaart. Hieronder leggen we het stap voor stap uit.

Stap voor stap

  1. Hou je betaalpas, creditcard of mobiel tegen de kaartlezer of het poortje en je bent ingecheckt.
  2. Stap je uit? Dat gaat op dezelfde manier. En met dezelfde pas als waarmee je bent ingecheckt.
  3. Je betaling gaat automatisch. De volgende dag zie je het bedrag in je betaaloverzicht met de omschrijving NLOV. En de prijs? Die is hetzelfde als reizen met je OV-chipkaart.
  4. Wil je de reiskosten van een bepaalde dag bekijken? Download dan de app of voer de 14 cijfers en letters die achter NLOV staan en het afgeschreven bedrag in op deze pagina.
De antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier
Close

Beste bezoeker, we horen graag uw mening over deze website! Wilt u daarom een aantal vragen beantwoorden wanneer u bijna klaar bent met uw bezoek?,

Via de knop:

Onderaan deze webpagina, heeft u direct toegang tot de vragenlijst. Alvast hartelijk dank voor uw tijd!